- Beneficiile exercițiilor fizice inspre sănătatea inimii
- Tipuri de exerciții inspre sănătatea inimii
- Sfaturi inspre a începe cu un orar de exerciții
- întrebări frecvente
- II. Factori de amenintare inspre zacea de burta
- III. Simptomele bolilor de inimă
- IV. Diagnosticul bolilor cardiace
- V. Tratamentul bolilor cardiace
- VI. Prevenirea bolilor de burta
- VII. Exerciții inspre sănătatea inimii
- Exerciții inspre sănătatea inimii
- IX. Managementul stresului inspre sănătatea inimii
Mișcarea este cinevasi printre cele mai importante lucruri pe oricine le poți cere inspre sănătatea inimii tale. Exercițiile fizice regulate pot a protegui la scăderea tensiunii arteriale, la îmbunătățirea nivelului de colesterina și la reducerea riscului de zacea de inimă, denivelatie vascular intelectual și boaladezahar de tip 2.
În cest editorial, vom basadi relația printre exerciții fizice și sănătatea cardiovasculară. Vom a scalda beneficiile exercițiilor fizice inspre burta ta, diferitele tipuri de exerciții oricine sunt cele mai benefice inspre sănătatea inimii și sfaturi inspre a începe cu un orar de exerciții fizice.
Beneficiile exercițiilor fizice inspre sănătatea inimii
Exercițiile fizice au o insiruire de beneficii inspre sănătatea inimii tale, inclusiv:
- Scade tensiunea arterială
- Îmbunătățește nivelul de colesterina
- Scurta inflamația
- Crește fluxul de sânge către inimă
- Întărește mușchiul inimii
- Îmbunătățește sensibilitatea la insulină
- Scurta riscul de zacea de burta, denivelatie vascular intelectual și boaladezahar de tip 2
Exercițiile fizice pot a protegui, de corespondent, la îmbunătățirea bunăstării generale, la reducerea stresului, la îmbunătățirea stării de alcool și la creșterea nivelului de curaj.
Tipuri de exerciții inspre sănătatea inimii
Fitece tip de exercițiu eventual a produce beneficii sănătății inimii, dar unele tipuri de exerciții sunt mai benefice decât altele. Cele mai bune tipuri de exerciții inspre sănătatea inimii sunt cele aerobe, ceea ce înseamnă că îți măresc ritmul cardiac și ritmul respirator. Exemple de exerciții aerobice includ mersul pe jos, joggingul, alergarea, înotul, mersul cu bicicleta și barbat.
Este considerabil să alegi un exercițiu oricine să-ți placă și pe oricine să-l poți menține. Dacă sunteți nou în exerciții, începeți încet și creșteți gradat intensitatea și timp antrenamentelor în stagiune.
Sfaturi inspre a începe cu un orar de exerciții
Dacă sunteți nou în exerciții, iată câteva sfaturi inspre a vă a protegui să începeți:
- Stabiliți obiective realiste. Nu încerca să faci bolnavicios multe bolnavicios indata. Începeți încet și creșteți gradat intensitatea și timp antrenamentelor în stagiune.
- Găsiți un exercițiu oricine vă place. Dacă nu vă place un exercițiu, este mai puțin pasamite să rămâneți cu el.
- Fă-ți stagiune inspre exerciții fizice. Programează-ți antrenamentele în ispitire săptămânală și fă-le o antecedenta.
- Începeți încet și creșteți gradat intensitatea și timp antrenamentelor în stagiune.
- Ascultă-ți corpul. Dacă simțiți analiza, opriți exercițiile și consultați-vă medicul.
întrebări frecvente
Iată câteva întrebări frecvente peste exerciții fizice și sănătatea cardiovasculară:
- Î: Cât de mare exercițiu mortis să fac inspre a-mi îmbunătăți sănătatea inimii?
- R: Asociația Americană a Inimii recomandă ca adulții să facă cel puțin 1 secunda de treaba aerobă de marime moderată sau minute de treaba aerobă de marime viguroasă în fiecine săptămână.
- Î: Fiecare sunt cele mai bune perioade de exerciții inspre sănătatea inimii?
- R: Nu există cel mai bun ceas inspre incendia exerciții inspre sănătatea inimii. Puteți cere exerciții în fiece ceas al zilei oricine vă convine. Cu toate acestea, unii stralucire consideră că sunt mai motivați să facă mișcare dimineața, în stagiune ce alții preferă să facă mișcare asfintit.
- Î: Pot cere mișcare dacă am zacea de inimă?
- R: Da, puteți cere fotbal dacă aveți zacea de inimă. Cu toate acestea, este considerabil să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un orar de exerciții fizice. Medicul dumneavoastră vă eventual a protegui să creați un orar de exerciții oricine este scutit și radical inspre obisnuinta dumneavoastră individuale.
Caracteristică | Expunere |
---|---|
Sănătatea cardiovasculară | Starea inimii și a vaselor de sânge |
Dragoste de burta | Un card de zacea oricine vă afectează burta |
Jogging | O formă de exercițiu aerobic oricine implică alergarea într-un a ritma tacticos și consecvent |
Incurare | O formă de exercițiu aerobic oricine implică alergarea într-un a ritma mai iutit decât joggingul |
Mersul pe jos | O formă de exercițiu aerobic oricine implică mersul într-un a ritma chibzuit |
II. Factori de amenintare inspre zacea de burta
Următorii sunt câțiva printre factorii de amenintare majori inspre zacea de inimă:
- Dramatism arterială crescută
- Colesterina simandicos
- Boaladezahar
- Stiut
- Obezitatea
- Inactiune fizica
- Cronologic casnic de zacea cardiace
- Vârstă
- Gen
Este considerabil de reținut că nu toți cei oricine au acești factori de amenintare vor inainta zacea de inimă. Cu toate acestea, este considerabil să fiți conștienți de acești factori de amenintare și să luați măsuri inspre a-i prescurta, pornire cest stradanie vă eventual a protegui la scăderea riscului de a inainta zacea de inimă.
III. Simptomele bolilor de inimă
Simptomele bolilor de inimă pot diferi în funcție de tipul bolii de inimă și de severitatea afecțiunii. Unele printre cele mai comune simptome ale bolilor de inimă includ:
- Analiza în plastron sau inconfort
- Dificultăți de respirație
- Leșin sau amețeli
- Greață sau vărsături
- Transpiraţie
- Creștere sau scădere în vitregie inexplicabilă
- Umflarea picioarelor
- Modificări ale vederii
- Oboseală
Dacă aveți oricine printre aceste simptome, este considerabil să vă adresați adineauri medicului dumneavoastră. Dragoste cardiacă este o afecțiune gravă, dar eventual fi adeseori tratată cu reusita dacă este depistată indata.
IV. Diagnosticul bolilor cardiace
Diagnosticul bolilor de inimă se bazează pe o combinație de factori, inde oricine:
* Simptomele dvs
* Istoricul dumneavoastră doctoresc
* Un studiere sesizabil
* Teste diagnostice
Simptomele dumneavoastră pot cuprinde analiza în plastron, dificultăți de respirație, oboseală și amețeli. Istoricul dumneavoastră doctoresc eventual cuprinde un cronologic casnic de zacea de inimă, hipertonie arterială, colesterina simandicos sau boaladezahar. Un studiere sesizabil eventual dezvălui tatuaj de boală cardiacă, cum ar fi un pala cardiac sau o inimă mărită. Testele de diagnoza pot cuprinde o electrocardiogramă (EKG), o radiograma toracică, un pleoapa de stres, o ecocardiogramă și un cateterism cardiac.
Testele specifice oricine sunt utilizate inspre a diagnostica bolile de inimă vor a atarna de simptomele dumneavoastră individuale și de istoricul doctoresc.
V. Tratamentul bolilor cardiace
Tratamentul bolilor de inimă a atarna de tipul bolii de inimă și de severitatea acesteia. Unele tratamente comune inspre bolile de inimă includ:
- Medicamente inspre scăderea tensiunii arteriale, a colesterolului și a zahărului din sânge
- Schimbări ale stilului de viață, cum ar fi o dietă sănătoasă, exerciții fizice regulate și renunțarea la perimat
- Chirurgie, cum ar fi angioplastia sau bypass-ul
- Transplanta de inimă
Scopul tratamentului inspre bolile de inimă este de a prescurta riscul de agresiune de inima, denivelatie vascular intelectual și alte complicații. De corespondent, tratamentul eventual a protegui la ameliorarea simptomelor, cum ar fi durerea în plastron și dificultăți de respirație.
VI. Prevenirea bolilor de burta
Există o insiruire de lucruri pe oricine le puteți cere inspre a atentiona bolile de inimă, inclusiv:
- Menținerea unei greutăți sănătoase
- Mâncând o dietă sănătoasă
- Faceți exerciții fizice regulate
- Nu fumez
- Limitarea consumului de butanol;
- Gestionarea stresului
- Obținerea de controale regulate
Urmând aceste sfaturi, puteți prescurta riscul de a inainta zacea de inimă și vă puteți îmbunătăți sănătatea generală.
VII. Exerciții inspre sănătatea inimii
Mișcarea este cinevasi printre cele mai importante lucruri pe oricine le puteți cere inspre a vă îmbunătăți sănătatea inimii. Exercițiile fizice regulate pot a protegui la scăderea tensiunii arteriale, la reducerea nivelului de colesterina și la îmbunătățirea controlului zahărului din sânge. Exercițiile fizice vă pot a protegui, de corespondent, să vă întăriți burta și plămânii și să vă creșteți flexibilitatea și mobilitatea.
Asociația Americană a Inimii recomandă ca adulții să facă cel puțin 1 secunda de treaba aerobă de marime moderată sau minute de treaba aerobă de marime viguroasă în fiecine săptămână. Cest stradanie eventual fi întins pe mai multe realitate și nu mortis să fie tot deodată. Câteva exemple de activități aerobice de marime moderată includ mersul pe jos, joggingul, alergarea, înotul, mersul cu bicicleta și barbat. Activitățile aerobice de marime intensă includ alergarea, turele de înot și practicarea de sporturi bunaoara baschetul sau fotbalul.
Dacă sunteți nou în exerciții, începeți încet și creșteți gradat timpul și intensitatea antrenamentelor pe măsură ce vă pregătiți. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un orar de exerciții fizice dacă aveți fiece afecțiuni de sănătate oricine ar a se cuveni fi afectate de exerciții fizice.
Exercițiile fizice sunt o regim excelentă de a vă îmbunătăți sănătatea inimii și bunăstarea generală. Fă-l crampei din ispitire ta zilnică și a intocmi beneficiile inspre anii următori!
Exerciții inspre sănătatea inimii
Mișcarea este cinevasi printre cele mai importante lucruri pe oricine le puteți cere inspre a vă îmbunătăți sănătatea inimii. Exercițiile fizice regulate pot a protegui la reducerea riscului de zacea de inimă, denivelatie vascular intelectual și alte probleme cardiovasculare. De corespondent, eventual a protegui la îmbunătățirea nivelului de colesterina, a tensiunii arteriale și a controlului zahărului din sânge. Exercițiile fizice vă pot a protegui, de corespondent, să vă întăriți burta și plămânii și să vă îmbunătățiți starea generală de fitness și bunăstarea.
Dacă sunteți nou în exerciții, începeți încet și creșteți gradat timpul și intensitatea antrenamentelor în stagiune. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un orar de exerciții fizice dacă aveți relativ afecțiune de bază.
Iată câteva sfaturi inspre a începe cu un orar de exerciții inspre sănătatea inimii:
- Alegeți o treaba oricine vă place și oricine este potrivită inspre nivelul dvs. de fitness.
- Începeți încet și creșteți gradat intensitatea și timp antrenamentelor în stagiune.
- Încălzește-te înainte de antrenament și răcește-te după.
- Rămâneți hidratat bând multă apă înainte, în timpul și după antrenament.
- Ascultă-ți corpul și oprește-te dacă simți analiza.
Exercițiile fizice sunt o crampei importantă a unui plumb de viață sănătos inspre oamenii de toate vârstele. Urmând aceste sfaturi, vă puteți îmbunătăți sănătatea inimii și vă puteți prescurta riscul de zacea cardiovasculare.
IX. Managementul stresului inspre sănătatea inimii
Stresul este o crampei normală a vieții, dar bolnavicios mare stres eventual a repartiza sănătatea inimii tale. Când ești stresat, corpul tău intră în valoare absoluta „luptă sau refugia”, oricine eliberează hormoni oricine îți pot crește ritmul cardiac, tensiunea arterială și nivelul zahărului din sânge. În stagiune, cest stradanie eventual adormi la inflamație și leziuni ale inimii.
Există o insiruire de lucruri pe oricine le puteți cere inspre a gestiona stresul și inspre a vă îmbunătăți sănătatea inimii, inclusiv:
- Tehnici de destindere, cum ar fi yoga, meditația și respirația profundă
- Rama sociabil
- Stapanie sanatoasa
- Rugbi; sportul cu balonul rotund concordant
- Evitarea fumatului și a alcoolului
Dacă te străduiești să gestionezi izolat stresul, discută cu medicul peste tehnicile de management al stresului oricine pot fi potrivite inspre anina.
Î: Fiecare sunt factorii de amenintare inspre zacea de inimă?
R: Factorii de amenintare inspre zacea de burta includ:
- Dramatism arterială crescută
- Colesterina simandicos
- Boaladezahar
- Stiut
- Obezitatea
- Inactiune fizica
- Cronologic casnic de zacea cardiace
Î: Fiecare sunt simptomele bolilor de inimă?
Simptomele bolilor de inimă pot cuprinde:
- Dureri în plastron
- Dificultăți de respirație
- Greaţă
- Transpiraţie
- Ameţeală
- Leșin
Î: Fiecare este tratamentul bolilor de inimă?
Tratamentul bolilor cardiace a atarna de severitatea bolii. Opțiunile de ingrijorare pot cuprinde:
- Spiterie
- Schimbări ale stilului de viață
- Cutit
0 cometariu